kisalfold.hu videó

2024.03.29. 10:32

Tündérszépek 2024 – A legszebb fotókért pózoltak a tündéri csajok stúdiónkban – Fotók, videó

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Győr-Moson-Sopron vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A Tündérszépek 2024 szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Ollári Gergely

Úgy ahogy a múlt héten, most is négy lány mutathatta meg magát a győri Insigno Stúdióban a kamerák előtt. A szakmai zsűri döntése alapján ők is azon jelentkezők közé tartoznak, akik biztosan bejutottak már a Tündérszépek szépségverseny regionális fordulójába. 

 

Tündérszépek 2024 – Újabb négy lány mutathatta meg magát stúdiónkban.
Tündérszépek 2024 – Újabb négy lány mutathatta meg magát stúdiónkban. 
Fotó: Csapó Balázs

A Tündérszépek 2024 versenybe még tart a jelentkezés. A jókedvű fotózás legjobb képeit itt tekinthetik meg.

Az első képek és videók elkészítése előtt a versenyzőknek a Black Velvet Hair Fodrászat készítette el a csinos frizurát, de a tökéletes smink sem maradhatott el, amiben Bakai Viktória segített a lányoknak.

Tündérszépek 2024 – Izgalmas fotózáson jártak a lányok

  • Jókedvű fotózás
  • A legszebb lányok
  • Még tart a nevezés
    Kipróbálnád magad TE is? Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A közvetlen hangulatú fotózás legjobb pillanatait videóban is megörökítettük:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában