Virágokat osztanak

2024.04.27. 07:00

Részletek a virágosítási akcióról Jánossomorján

Virágosítsuk együtt Jánossomorját! címmel hirdették meg a kisváros virágosítási akcióját. A tavalyinál is több virágot osztanak ki 2024-ben.

Kisalföld.hu

Az önkormányzat városüzemeltetési szervezete az idén már 2200 darab egynyári virág ingyenes kiosztásával szeretné támogatni azokat a városlakókat, akik a házuk előtti közterületre vagy a közterületről jól látható ablakba, előkertbe szeretnének virágot ültetni és ezzel szebbé tenni a települést. 

Az elmúlt évihez hasonlóan 10 darabos egységcsomagok (virágmixek) kiosztásával segítik a jelentkezők munkáját. A csatlakozni szándékozók írásban jelezhetik igényeiket a virágokra az alábbi címen: VÜMESZ, 9241 Jánossomorja, Szabadság utca 39., vagy a [email protected] e-mail-címen. 

A jelentkezésben a név, ingatlan címe mellett meg kell adni, hova ültetik a virágot és az igényelt egységcsomag számát. Az igényeket a jelentkezés sorrendjében a készlet erejéig tudják teljesíteni! 

A virágokat május 16-án (csütörtökön) 14 és 16 óra között, illetve május 17-én (péntek) 8 és 9 óra között adják át. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában