Férfi kézilabda

2024.04.26. 13:30

NB I/B – A Szeged ellen lehet bajnok a Győri ETO-UNI FKC

Három forduló után újra hazai pályán játszik a Győri ETO-UNI FKC. Szombaton 18 órakor a Szeged U21-et fogadja a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a feljutását néhány hete már bebiztosító csapat.

Kisalföld.hu

A Szeged fiataljai a 7. helyen állnak a bajnokságban 13 győzelemmel, 3 döntetlennel és 10 vereséggel. A Győri ETO-UNI FKC hatpontos előnnyel vezeti a tabellát, 23 győzelem mellett 1 döntetlene és 2 veresége van a zöld-fehéreknek. A két csapat őszi találkozója 10 gólos győri győzelmet hozott, és amennyiben most is győznek Bencze József tanítványai, akkor nemcsak a feljutás, hanem az aranyérem is biztossá válik.

"Ellenfelünk tipikus fiatal akadémiai csapat, a játékosai sokat futnak, mellette taktikailag is rendkívül felkészültek. A mérkőzés kulcsa számunkra a védekezés keménységében és a megállítófaultokban rejlik. Várjuk a szurkolóinkat, hogy együtt tudjuk bebiztosítani a bajnoki címet" – mondta Lang Zalán csapatkapitány.

"Nagyon fiatal, lendületes csapat a szegedi. Úgy gondolom, ha taktikailag fegyelmezetten tudunk játszani, akkor nem lesz problémánk. Mindenki nagyon várja már ezt a mérkőzést, hiszen győzelem esetén bebiztosítjuk a bajnoki címet. Reméljük, sok hazai szurkoló előtt tudjuk ezt a célt elérni" – nyilatkozta a klub honlapján Szabó Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában