Felhívás

2024.04.17. 07:00

Ön látta Józsefet? Eltűnt egy magyarkeresztúri férfi, keresik a csornai rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Kisalföld.hu

A csornai születésű férfi március 28-án tűnt el magyarkeresztúri otthonából, azóta haza nem érkezett vissza, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Németh József kb. 180 cm magas, közepes testalkatú 80-90 kg. Eltűnésekor baseball sapkát viselt, amin elöl "shell" felirat látható.

Terepmintás munkás nadrág, kapucnis pulóver, a hátán "ac/dc" felirattal, szürke és piros kockás pufi kabát, "közutas" feliratú narancssárga láthatósági mellény, és acélbetétes munkás cipő volt rajta.

Az eltűnt férfi fotóját ITT>> tette közzé a rendőrség

A Csornai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában