Sikerült a továbbjutás

2024.04.15. 13:10

Jávori Lili, nem égette meg magát – Tűzzel, vízzel játszott a rábapatonai szépség –képgaléria

Nemrég indult el a TV2 csatornán a Next Top Model Hungary, amiben hazánk legszebb modelljei versengenek egymással. Győr-Moson-Sopront a rábapatonai Jávori Lili képviseli, a nagyszabású Next Top Model Hungary-ban.

Ollári Gergely

Folytatódott a rábapatonai Jávori Lili kalandja a Next Top Model Hungary-ban. Az ötödik adásban az ellentétek hetén kellett bizonyítani a még versenyben lévő tizenkét lánynak. Az első feladat során őszintén kellett egymásról véleményt alkotniuk, Ördög Nóra vezetésével megszavazták mely jellemvonás kire illik leginkább. Jávori Lili is jelzőt kapott. 

Jávori Lili –  tűzzel, vízzel játszott a rábapatonai szépség a hétvégi adásban.
Jávori Lili –  tűzzel, vízzel játszott a rábapatonai szépség a hétvégi adásban. 
Fotó: TV2/Martin Vanda

A jelzők egy-egy esetben tovább fokozták a villában uralkodó puskaporos hangulatot, amiből ez idáig Jávori Lili távol tartotta magát. Mészáros Lilivel közösen úgy emlegetik magukat, mint „Svájc”, nem szeretnének belefolyni a vitákba és a két részre szakadt csapat egyik oldalának véleményét sem osztják, igyekeznek az előttük álló feladatokra koncentrálni. A lányok szavazatai alapján egyébként Lili a szerény jelzőt kapta. Az ellentétek hetén a víz volt az uralkodó elem egy különleges fotózáson. A topmodell jelöltek a hévízi termálfürdőben, a vízen lebegve kellett, hogy bizonyítsanak. 

Jávori Lili továbbjutott a versenyben 

Jávori Lili Vidéki Vivit kapta partneréül és az egyik legjobb versenyfotó készült róluk. A víz után pedig következett a tűz, a heti catwalk egy kőfejtőben, tüzes elemekkel zajlott. Ráadásul a lányoknak mindkét tenyerükben egy-egy kis tüzet kellett magukkal vinniük. A korántsem egyszerű feladatot Lili ügyesen megoldotta és gond nélkül jutott tovább a következő versenyhétre. 

Korábban írtuk: Next Top Model Hungary – A divat és szépségipar nagyszabású showjában feltűnik a rábapatonai Jávori Lili is, aki korábban indult már szépségversenyen, amiről a kisalfold.hu is beszámolt. Tavaly előtt decemberben a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary döntőjében a korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig Jávori Lili lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában