Kutyafuttatóban találtak rá

2023.04.03. 15:43

Csornai gyilkosság - a gyanúsított Miskolcig menekült és elfogása előtt többször késsel szúrta meg magát

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást folytat egy 21 éves debreceni férfival szemben, és ellene elfogatóparancsot bocsátott ki. A gyanú szerint a debreceni fiatalember halálra késelt egy 39 éves férfit Csornán vasárnap.

kisalfold.hu

Felvétel a csornai gyilkosság helyszínéről. Fotó: Wolf Ferenc

Öt pontba szedtük, amit a tragikus ügyről eddig lehet tudni

  • A gyilkosság 2023. április 2-án, vasárnap délután történt Csornán, a Felsőszeri-lakótelepen egy lakásban
  • Egy 39 éves férfi az áldozat
  • Az elkövető leszúrta az áldozatot, majd elmenekült
  • A rendőrség egy 21 éves debreceni férfit gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével
  • A gyilkossággal gyanúsított férfit Miskolcon, a Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban fogták el. A körözött férfi a rendőröket meglátva kést vett elő és többször megszúrta magát

Hétfő, 15.43 - Kórházba kellett szállítani a gyanúsítottat

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. április 3-án 14 óra 15 perckor, miszerint a keresett férfi Miskolcon, a Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban tartózkodik - közölte a rendőrség.

A helyszínre érkező egyenruhások megkísérelték elfogni a körözött személyt, aki a rendőröket meglátva egy kést vett elő és öngyilkossági szándékkal magát több alkalommal megszúrta. A 21 éves fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták és kórházba szállították. Őrizetbe vétele érdekében a rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában