A hét ingatlana

2024.04.15. 15:01

Vegyen 4 évszakos mobilházat Győr-Moson-Sopronban - fotók

A 35 négyzetméteres korszerűsített és modernizált ingatlan tökéletesen alkalmazkodik az év minden szakaszához. Teljes körű felújításon esett át és a méretéhez képest rendkívül praktikus elrendezéssel büszkélkedhet. Ideális választás lehet mindazoknak, akik a természet közelségét szeretnék élvezni, anélkül, hogy lemondanának a modern kényelemről.

Kisalföld.hu

4 évszakos mobilház

 

“Megvételre kínál a DUNA HOUSE egy páratlan eladó 35 m² MOBILHÁZAT! A mobilház modernizált és korszerűsített! Ez a tökéletes otthoni menedék várja új tulajdonosát, mindenkit, aki szeretné élvezni egy kényelmes és praktikus életet a 4 évszakos festői Mobilházban. Főbb jellemzők: 4 évszakos. Ez a mobilház kiválóan alkalmazkodik az év minden szakához, így az évszakok változásával is otthonos és kellemes környezetet biztosít.Felújított és korszerűsített: a mobilház teljes körűen felújított, hogy újra életre keljen, és minden modern kényelmet és technológiát magában foglaljon. Tökéletes elrendezés: Az ingatlan rendkívül praktikus és szépen kialakított elrendezéssel büszkélkedhet, amely megkönnyíti az életét és otthonos érzést biztosít. Kiváló szigetelés: A mobilház tökéletesen szigetelt, hogy az év minden szakában kellemes hőmérsékletet tartsa, így energiatakarékosan élheti mindennapjait. 

 

Belül található helyiségek: - szoba, ahol nyugodt pihenést találhat. Nappali, ahol a család és barátok körében töltheti az időt. Étkező-konyha, amely ideális a közös étkezésekhez és a főzéshez. Fürdőszoba, amelyben kényelmesen ellazulhat és feltöltődhet. Mosókonyha, hogy a mindennapi teendőit zavartalanul elvégezhesse. Ajánlás: ez a lenyűgöző mobilház ideális választás azoknak, akik a természet közelségét szeretnék élvezni anélkül, hogy lemondanának a modern kényelmekről. A mindennapjait megtöltse harmóniában és nyugalomban. A felújított és korszerűsített mobilházzal teljesen új életet nyer, és az új tulajdonos számára kényelmes OTTHONT biztosít. Ha vágyik egy olyan otthonra, amelyben minden adott a komfortos életvitelhez, ne habozzon tovább! Várom megtisztelő hívását!”

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában