A hét ingatlana

2024.03.17. 10:01

144 millióért eladó egy ezüstérmes ház Győr-Ménfőcsanakon - fotók

Ha nem éri be akármivel, akkor irány Ménfőcsanak és ez a varázslatos ingatlan.

Kisalföld.hu

Az épület magával ragadó kortárs megjelenése már az utcáról sejteti a bent ránk váró eleganciát. Lenyűgözőek a ragyogóan megvilágított terek, a hatalmas üvegfelületek, amelyek optikailag még tágasabbá varázsolják a helyiségeket. Kiváltságos hely, prémium ház, párját ritkító minőség - lehet, hogy mindez csak önre vár?

Ezüstérmes Ház Győr- Ménfőcsanakon

 

Győr kiváló infrastruktúrájú kertvárosa Ménfőcsanak: Az autópálya, a főút, a bevásárlóközpontok közelsége kivételesen kedvező feltételeket biztosít. Sétatávolságon belül minden, ami a napi élethez kell, elérhető, 40 üzlet kínálja itt szolgáltatásait.
A ház Ménfőcsanak központjában, de kis forgalmú lakóutcában, a Népfőiskola utcában fekszik.
Az épület magával ragadó kortárs megjelenése már az utcáról sejteti a bent önre váró eleganciát.
Belépve lenyűgözők a ragyogóan megvilágított fényűző terei, hatalmas üvegfelületei, melyek megnövelik a belső területet, láthatatlanná téve a határt a kinti és a benti terek között. A nappalit fedett terasz átmeneti tere kapcsolja a kerthez. A kert üde zöldje mindenhonnan élvezhető. A tágas nappali-étkező-konyha terében reggeltől estig élvezhető a napfény, de igény szerint árnyékolható is az utca felőli redőnnyel és a kert felőli motoros zsalúziákkal.
A nappali tértől elkülönülő 3 szobás hálózóna biztosítja a zavartalan pihenést. A gyerekszobák teraszra nyíló, motoros zsalúziákkal árnyékolható erkélyajtóikkal fonódnak a kerti élethez.

 


A faltól falig érő szalagablakkal ellátott, napfényes, vidám színekben pompázó fürdőszoba dupla mosdóval, térbeálló káddal, zuhanyzóval szolgálja a lakókat.
A gyerekszobáktól elkülönülve kapott helyet az utcára néző tágas szülői háló, mely ízléses rejtett megvilágítással, külön fürdőszobával, otthoni munkahely kialakításának lehetőségével, teljes sötétséget biztosító redőnyökkel rendelkezik.
A világos, tágas háztartási helyiség biztosít helyet a telefon, internet, kábel-tv és elektromos áram fogadószekrénynek, tervezett riasztónak is.

 

A ház a legkorszerűbb, Vaillant hőszivattyús hűtéssel-fűtéssel rendelkezik. A hőszivattyú beltéri egysége, a hűtő-fűtő elosztók a közlekedőben elhelyezett tolóajtós szekrényben bújnak meg.

Az épület nyugalmat áraszt. Minden részlete a gondosságról, a mérnöki szakértelemről és a tartósságról árulkodik. A minőség itt kitapintható. Minden a helyén van, csak arra vár, hogy beköltözz és élvezd!

A ház megvásárlásával elérhető előnyök:
- azonnal költözhető
- modern alaprajzi kialakítás
- maximális komfort
- alacsony rezsi
- impozáns homlokzat
- esztétikus belső kialakítás

 

Különleges beépített extrák:
- vasbeton födém épülethűtés lehetőségével
- extra vastag hőszigetelések: födémen 30 cm, falakon 20 cm vastagságban
- 3 rétegű üvegezésű nyílászárók, kívül antracit színben
- Electrolux sütő, főzőlap, elszívó, mikró, teljesen integrált mosogatógép
- kőporcelán homlokzatburkolat
- szálcsiszolt acél homlokzati kiegészítők
- igényes kerítés videós kaputelefonnal, táv-működtetésű motoros kapuval
- öntözőrendszer-előkészítés
- gázcsonk telken belül
- alkalmazott passzívház kivitelezési innovációk

Az Ön ingatlangondja mérnöki megoldást érdemel. A ház tervezője, építője Boros Károly magasépítő mérnök, 205 társasházi lakás beruházója, kivitelezője, több mint 50 családi ház – köztük 12 minősített passzívház – tervezője, építője.

Kiváltságos hely – prémium ház - párját ritkító minőség”

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában