Női kézilabda

2024.04.26. 07:05

NB I – Kötelező a győzelem a Motherson Mosonmagyaróvár számára – videó

A legnehezebb mérkőzésein túlvan a Motherson Mosonmagyaróvár, amelyre pénteken 18 órakor hazai pályán várhatóan könnyebb bajnoki találkozó vár. Gyurka János együttese másodszor csap össze a Dunaújvárossal az UFM-arénában a bajnokságban.

Kisalföld.hu

Pásztor Noémiék remélik, innentől kezdve már nem veszítenek pontot.

Fotó: mkcse.hu

Ez a furcsaság azért eshet meg, mivel a két csapat október 27-i mérkőzését az újvárosi csarnok beázása miatt Mosonmagyaróváron rendezték meg. Azon a találkozón 40–24-re nyert az MKC.

„Innentől kezdve minden mérkőzésünket meg kell nyernünk – mondta Pásztor Noémi, az MKC beállója. – Bárki lesz az ellenfél, az összes hátralévő meccsünkön be akarjuk gyűjteni a két pontot. Mindenki tisztában van vele, hogy a bajnokság hajrája jön, de nem foglalkozunk ezzel, hiszen még nyolc találkozó vár ránk.”

A Mosonmagyaróvár legutóbb március 28-án a Vasas elleni 35–26-os hazai győzelem alkalmával lépett pályára az UFM-arénában.

„Az egész szezont nézve nagyon kemény terhelést kaptunk, de a hátralévő bő egy hónap sem ígérkezik sokkal könnyebbnek. Olyan mérkőzéseink lesznek, amelyeken mi vagyunk az esélyesek, de senki ellen sem mehetünk biztosra. Női kézilabdában sok kilengést láttunk már, nekünk az a célunk, hogy ilyen ne legyen. Csupa győzelemmel szeretnénk zárni a szezont” – mondta Albek Anna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában