Teljes útzár

2024.05.06. 18:25

Lángolt egy kamion az M1-es autópályán Börcs térségében - frissített hír + fotók, videó

A sztráda Hegyeshalom felé vezető szakaszát teljes szélességében lezárták.

Kisalföld.hu

Fotó: Olvasó

21.48 - Félpályán megindult a forgalom az M1-es autópályán

Börcs térségében a teljes útlezárás félpályásra módosult. Amint arról beszámoltunk, az autópálya, Ausztria felé vezető oldalán a 135-ös kilométerszelvényben műszaki hibás kamion miatt teljes útlezárás volt érvényben.

A szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett kezdődött meg, majd 20 órakor a forgalom félpályán megindulhatott - közölte a rendőrség.

18.48 - Sikerült megfékezni a tüzet

A győri hivatásos, börcsi, abdai és öttevényi önkéntes tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. A rajok utómunkálatokat végeznek. A sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani - közölte a Katasztrófavédelem.

18.23 - Még küzdenek a lángokkal a tűzoltók

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy kamion az M1-es autópálya, 135-ös kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Börcs térségében. A győri hivatásos, börcsi és abdai önkéntes tűzoltók három vízsugárral oltják a lángokat. A sztráda érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában