112

2024.04.26. 23:06

Frissítve - Három autó ütközött Gönyű és Nagyszentjános között - Egy ember meghalt - Fotók

Győr-Moson-Sopron vármegyében, Nagyszentjános külterületén történt a közlekedési baleset. Három gépjármű ütközött 2024. április 26-án 21 óra körül az 1-es számú főúton Nagyszentjános térségében, amelynek során személyek is sérültek. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére lezárták.

Kisalföld.hu

szombat 11:55 - Egy fiatal nő vesztette életét, négyen kórházba kerültek

A mentőszolgálat sajtóosztálya megerősítette az értesülésünket. 

"A helyszínre több mentőegységet is riasztottunk. Bajtársaink egy személyt súlyos, hármat pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak helyszíni ellátást követően stabil állapotban kórházba. Egy fiatal nő a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült sajnos megmenteni, a helyszínen életét vesztette" - közölte megkeresésünkre Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

Szombat 07:20

Nem megerősített információink szerint, a baleset egyik sérültje elhunyt.

Péntek, 22.12

Három gépjármű ütközött 2024. április 26-án 21 óra körül az 1-es számú főúton Nagyszentjános térségében, amelynek során személyek is sérültek. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére lezárták - közölte a rendőrség.

Korábban

Összeütközött három személygépkocsi Gönyű közelében, az 1-es főúton, a 106-os és 107-es kilométer közötti szakaszon. Az egyik autóba egy ember beszorult, őt feszítővágó segítsével szabadították ki a balesethez riasztott győri hivatásos és győrszentiváni önkéntes tűzoltók. A tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták - adta hírül a Katasztrófavédelem.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában