Az Audi szomszédságában

2024.05.08. 19:54

Szingapúri befektető - Új üzemet avattak Győrben

Elkészült a VGP Park Győr Béta-ban az ASMPT új egysége, ahol félvezető és elektronikai termékeket gyártó nemzetközi cég összeszerelési és logisztikai tevékenységet folytat majd. A VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója több mint 11200 négyzetméteres raktárterületet és 2220 négyzetméter irodaterületet adott át a szingapúri központú cég részére. A magas minőségű, környezettudatos épület közvetlen az Audi gyár mellett, Győr ipari övezetében helyezkedik el.

Kisalföld.hu

Felvételünkön az új győri üzem.

  • A csarnok a szingapúri székhelyű ASMPT új egységeként működik majd.
  • A több mint 13 ezer négyzetméteres egységnek otthont adó épület várhatóan BREEAM Very Good minősítést kap.
  • A VGP Park Győr Béta jelenleg 70 ezer négyzetméter bérbeadott területtel rendelkezik.
  • További 35 ezer négyzetméter még fejlesztésre vár.

A VGP Park Béta Győr a Bécset Budapesttel összekötő M1-es autópálya mentén található, a 112 km-nél lévő kijárat közelében, az Audi gyár szomszédságában.

Az ASMPT jól szigetelt, hőszivattyús fűtésrendszerrel ellátott épületei Very Good BREEAM minősítésre várnak a BREEAM International New Construction rendszer szerint. A VGP az ügyfél kérésére magas minőségű, nagy területű iroda blokkokat, a gyártáshoz pedig speciális szobákat alakított ki, az épületek világítását pedig az ASMPT tevékenységeihez alkalmazkodva alakította ki.

Felvételünkön az új győri üzem.

A VGP tavaly novemberben adta át a Győr Béta Parkban az Apollo Tyres új elosztó központját, amelyhez egy 24 ezer négyzetméter területű raktárterület és 600 négyzetméter irodaterület tartozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában