Kristóf rajong a rendőrökért

2024.04.26. 18:18

Győri kisfiú különleges szülinapja - Fotókon mutatjuk, hogyan ünnepelt Kristóf

Rendhagyó születésnapi meglepetésben volt része csütörtökön annak a győri kisfiúnak, akit a győri rendőrök köszöntöttek fel.

Kisalföld.hu

Majorné Bajnok Eszter rendőr őrnagy közlekedésbiztonsági ajándéktárgyakból összeállított meglepetéscsomaggal köszöntötte Kristófot Győrben.

Fotó: Beledi Márta

"A hatéves Kristóf nagymamája különleges meglepetést szeretett volna szerezni születésnapos unokájának, ezért a közelmúltban kéréssel fordult a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felé. Elmondta, hogy a kisfiú rajong a rendőrautókért - még új biciklije is kék és police feliratos -, ezért boldog lenne, ha a jeles napon az egyenruhások köszöntenék fel.

Örömmel tettünk eleget a felkérésnek. Majorné Bajnok Eszter rendőr őrnagy közlekedésbiztonsági ajándéktárgyakból összeállított meglepetéscsomaggal köszöntötte az egyenruhába várakozó ünnepeltet, majd rendőrautóval szállították a kisfiút az óvodáig. Kristóf alig várta, hogy az óvodába mindenkinek elmesélhesse nagy kalandját" - olvasható a győri rendőrök "élménybeszámolójában".

Kristóf nagymamája, Beledi Márta pedig sok-sok fotót küldött szerkesztőségünknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában