Hirdetés

2024.04.23. 07:59

Megújulva várja ügyfeleit az OTP Bank Sopron, várkerületi bankfiókja

Tudja, hogyan fest a jövő bankfiókja? Pontosan úgy, ahogy a napokban újranyitott, immár készpénzmentes Sopron, várkerületi OTP-bankfiók, amely az elmúlt hónapokban teljes megújuláson esett át.

Fotó: OTP Bank Nyrt.

Otthonos ügyintézés 

Április közepétől letisztult környezetben várják az ügyfeleket a Sopron, várkerületi OTP-bankfiókban, ahol az új arculati elemek és az egyedi design együttesen alkotják az otthonos bankfióki környezetet. Az anyaghasználatban és az energiafelhasználásban a kivitelezők a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére törekednek. A felújítás során rámpát építettek a bejárathoz, ezzel is tovább segítve az akadálymentes bejutást. 

OTP Bank: dinamikus növekedés 

Magyarország meghatározó hitelintézete az OTP Bank, amely az elmúlt évtizedben már a kelet-közép-európai régióban egyedülálló teljesítményt ért el, folyamatosan bővül, fejlődik. Jelenleg 12 országában, köztük Közép-Ázsiában, Üzbegisztánban is jelen van. Az OTP Csoport 17 millió ügyfelet segít pénzügyeinek intézésében.  

Digitális kényelem 

Napjainkban felgyorsult a digitalizáció, az ügyféligények is megváltoztak. Az egyszerűbb tranzakciókat az ügyfelek egyre inkább online végzik. Éppen ezért a bankfiókban a digitális eszközök száma is gyarapodott, így ösztönzik az ügyfeleket az online csatornák használatára és a banki szolgáltatások megismerésére. Ezek nem csupán megkönnyítik az ügyintézést, hanem gyorsak és megbízhatóak is. A banki digitalizáció részeként új, innovatív eszközök, interaktív kijelzők, tabletek, digitális aláírópadok is segítik az ügyfeleket. 

Fotó: OTP Bank Nyrt.

A fiókban egy Euro ATM-et, valamint két ki- és befizetésre egyaránt alkalmas, okos ATM-et helyeztek el. Az automata különlegessége, hogy azok az ügyfelek, akik OTP-s bankkártyával rendelkeznek, saját vagy bármely, az OTP Banknál vezetett bankszámlára úgy tudnak készpénzt befizetni, hogy az a célszámlán a befizetést követően azonnal megjelenik.  

Diszkrét tanácsadás 

A fiókok szerepe napjainkban egyre inkább változik: a tömegszerű kiszolgálással szemben a jövőben a bankfiókok a személyes pénzügyi tanácsadás helyszínévé válnak. A pultok helyett, a megújult soproni bankfiókban is a tanácsadói kiszolgálásra helyeződik a hangsúly a lakossági és a vállalati ügyfelek esetében is. Ez a változás a bankfiók belső kialakításában is megnyilvánul, tanácsadói munkahelyeket és diszkrét tárgyalókat is kialakítottak, ugyanakkor a széfszolgáltatás továbbra is elérhető. 

Fotó: OTP Bank Nyrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában