Női vízilabda

2024.04.24. 20:55

Ob I – Kikapott az UNI Győr-GYVSE, a Szentes került előnybe

A női vízilabda ob I rájátszásában az UNI Győr-GYVSE öt góllal kikapott a Szentes otthonában.

Kisalföld.hu

Szentes–UNI Győr-GYVSE 10–5 (3–1, 2–1, 1–0, 4–3)

Szentes, ob I-es női mérkőzés, rájátszás. V.: Ercse, Tóth K.

Szentes: Füsti-Molnár – Varga V., Horváth Zs. 2, Tyukász, Dobos 1, Hnatyszyn 4, Bicskei 1, Erdélyi, Horváth L., Korom 1, Kövér-Kis 1, Boldizsár, Bíró, Varga N. Edző: Matajsz Márk. 

UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta Zs., Molnár D. 2, Finta K., Párkányi, Petik 3, Kiss A., Hetzl, Szedlák, Drávucz, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.

Pár nappal ezelőtt szoros meccset játszott a győri csapat a Szentessel az alapszakasz zárófordulójában, így frissek voltak az élmények, tapasztalatok. Mégsem kezdték jól a találkozót a vendégek, a hazaiak hamar háromgólos előnyre tettek szert, ami rá is nyomta bélyegét a folytatásra. Ezt a különbséget az első félidőben gyakorlatilag végig tartani tudta a Szentes (4–1, 5–2). A harmadik negyedben mindössze egy gól esett, azt a hazaiak lőtték, akik aztán a negyedik szakasz elején is betaláltak, ezzel öt gólra nőtt a különbség. Innen egyszer még három találatra felzárkózott a GYVSE (8–5), de újabb gólt – kettőt – már  csak a házigazda szerzett, így a párharcban 1–0-ra vezet. Folytatás vasárnap 16 órakor Győrben, ahol csak sikerrel maradhat versenyben a győri csapat. 

Hargitai Attila: – Jól kezdett a Szentes, az elején kialakított három-négy gólos különbséget jól menedzselték a végéig. A mi támadójátékunk nagyon akadozott. Vasárnap jön a visszavágó, felkészülünk becsülettel, minden mindegy alapon, alázatosan, nagy akarással fogunk vízilabdázni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában