Labdarúgás

2024.04.14. 20:09

NB II foci - Büntető, kiállítás, mosonmagyaróvári vereség - edzői nyilatkozat, fotók

Az utolsó percekben a Honvéd bevitte a mindent eldöntő találatot.

Kisalföld.hu

Credobus Mosonmagyaróvár–Budapest Honvéd 0–2 (0–1)
Mosonmagyaróvár, 500 néző. V.: Sipos.

Mosonmagyaróvár: Slakta – Végső (Vukaszovics, 69.), Czingráber, Deák., Horváth K. – Radics, Kapornai – Máris (Bekker, 46.), Illés (Puhtyejev, 69.), Csóka (Szabó B., 82.) – Szendeff (Tullner, 57.). Vezetőedző: Nagy Ádám.
Honvéd: Dúzs – Kovács N. (Nyitrai, 81.), Pekár I., Szabó A., Benczenleitner – Keresztes N. (Bocskay, 66.), Adorján, Lőrinczy (Eördögh, 81.) – Kerezsi, Holman (Bobál G., 66.), Krajcsovics (Kundrák, 84.). Vezetőedző: Csertői Aurél.

Gsz.: Lőrinczy (37., 11-esből), Bocskay 90+2.).
15. perc: Kerezsi ívelt be egy szabadrúgást a jobb oldalról, középen Krajcsovics pöcizett bele a labdába, de Slakta bravúrral kiütötte, majd pedig felszabadítottak a hazai védők
37. perc: Krajcsovics tört be a tizenhatoson belülre, majd Benczenleitner elé pattant a labda, akit Máris buktatott. A játékvezető pedig büntetőt ítélt. Lőrinczy a jobb alsó sarokba passzolta a labdát! 0–1.
43. perc: Szendeff ment hátra védekezni, labdát is szerzett, de röviden adta haza, Holman lecsapott rá, középre passzolt, azonban az érkező Krajcsovics elől becsúszva mentett Radics.
54. perc: Emberhátrányban folytatta az Óvár! Czingráber leütközte az oldalvonal mellett meglóduló Krajcsovicsot, ezért rövid időn belül megkapta a második sárga lapját és le kellett mennie a pályáról.
90+2. perc: Szabadrúgáshoz jutott a Honvéd a tizenhatos bal sarkától nem messze, úgy 20 méterre a kaputól. Bocskay állt oda, a jobb alsó sarkot vette célba, és ugyan védhető volt a lövés, de Slakta csak beleütni tudott a labdába. 0–2.

Nagy Ádám: - A meccs tervünket tudtuk tartani egészen a büntetőig. Ekkor vezetést szerzett  a Honvéd, váltanunk kellett. A kiállítással aztán létszám hátrányba kerültünk, amivel borult minden elképzelésünk.  Jól küzdöttünk, de egyenlíteni nem sikerült, sőt az utolsó percekben a Honvéd bevitte a mindent eldöntő találatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában