Labdarúgás

2024.04.29. 08:40

Megyei foci - Remekeltek a védelmek Bácsán - edzői nyilatkozatok meccs után + tabella

Kisalföld.hu

Üstökös FC Bácsa–Lipót Pékség 0–0 
Győr, 150 néző. V.: Baán. 
Bácsa: Kürnyek – Horváth N. (Bakus), Halász (Bella), Szabó Z., Rigó (Bartossik), Serfőző, Bagó, Sipos, Szabó B., Pasztendorf, Ferenczi. Edző: Germán Ferenc. 
Lipót: Molnár M. – Monda (Buglyó), Gergely, Deákovits, Gaál-Horváth (Wurm), Szimhardt, Mayer, Tankovics, Kocsis G., Gáncs (Borsodi), Sipos. Edző: Borbély Attila. 

Kiváló fociidőben nagy iramban kezdődött a mérkőzés. A hazaiak agresszív letámadása nem ízlett a fiatal lipóti csapatnak. Negyedóra elteltével aztán feljöttek a vendégek, amit Szimhardt kihagyott helyzete is jelzett. Fölénybe is kerültek a lipótiak, különösen pontrúgások után voltak veszélyesek. Hullámzott a játék, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de gólt nem sikerült szerezniük a csapatoknak. 
Vendégfölénnyel, szervezett hazai játékkal telt a második félidő. A 80. percben egy gyönyörű lipóti támadás végén nagy helyzetben mentettek a hazai védők. Ezután még a hazaiak is szerezhettek volna gólt, de a másik oldalon remekelt a védelem. 
Nagy iramú, küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született. 
Jók: mindenki, ill. Szimhardt. 
Germán Ferenc: – Küzdelmes mérkőzésen a játék képe alapján rászolgáltunk az egy pontra, sőt, ha a partjelző a végén bátrabb, akkor a nyilvánvaló kezezésért büntetőt is kaphattunk volna. 
Borbély Attila: – A korábbi mérkőzéseinken legalább sikerült több helyzetet kialakítanunk. Ezúttal ezzel is gondok akadtak, így nem érdemeltünk három pontot. További sok sikert kívánok a Bácsa csapatának. 

DAC Nádorváros–Vitnyéd 0–1 (0–0) 
Győr, 150 néző. V.: Marácz Z. 
DAC Nádorváros: Kiss A. – Virág (Sainza), Szokolics (Demeter), Széles, Béli, Forgó (Bartalos), Gál M., Pintér D., Bata, Gerencsér, Németh B. Edző: Mayer János. 
Vitnyéd: Germán M. – Németh M., Hécz, Tamás, Papp R., Varga G., Nyakas, Szalai A., Pankotai, Horváth A. (Kleizer), Szakács M. (Molnár T.). Edző: Kiss Ákos. 
Gsz.: Németh M. 
Az első félidőben mindkét csapat jó játékot mutatott be, de gól nem született. A második játékrészben a Keglovich-kupában a Koroncót hét közben legyőző és döntőbe jutó vendégek beszorították a DAC-ot és 11-esből a vezetést is megszerezték, s ezzel el is vitték a három pontot. 
Jók: Széles, Pintér D., Bata, Kiss A., ill. mindenki. 
Mayer János: – Ha nem is tudunk mindig jól futballozni, de minden héten tisztességesen felkészülünk. Ez nekünk a maximum, amit a helyzetünkben megtehetünk. 
Kiss Ákos: – Egy ilyen hét után maximális gratuláció a srácoknak, amiért jöttünk, azt el is vittük. 

Abda-VVFK Bau–Győrújfalu 1–0 (0–0) 
Abda, 150 néző. V.: Fuhrmann. 
Abda: Takács B. – Éri (Gál D.), Kerékgyártó, Maidics (Korsós), Peczár (Szűcs G.), Babayigit, Vígh N. (Tóth K.), Visy, Kovács B. (Magyar), Wágenhoffer, Kovács Á. Edző: Knauz Csaba. 
Győrújfalu: Tréger – Kovács D. (Pusztai), Németh M., Bartalos (Tóth H.), Szekeres, Nagy M. (Kutich), Farkas T., J. Nagy (Farkas P.), Takács M., Simay, Jaczkó (Dittrich). Edző: Pozsonyi Márk. 
Gsz.: Kovács B. 
Indiszponált játékvezetés mellett, alacsony színvonalú mérkőzésen a második félidőben felébredő hazai csapat kevés helyzetéből egyet gólra váltva győzte le a mezőnyben kulturáltan játszó ellenfelét. 
Jók: Visy, Wágenhoffer, Kovács Á., ill. Németh M., Simay, Jaczkó. 
Knauz Csaba: – Az első félidő álmos, akaratgyenge játékát a második félidőre sikerült feljavítani, ami helyzetekben és egy gólban mutatkozott meg. 
Pozsonyi Márk: – Sajnos az első félidei fölényünket nem tudtuk gólra váltani, a második játékrészben pedig már nem tudtuk ugyanazt a színvonalat hozni, így megérdemelten győzött a hazai csapat. 

Kapuvár–Koroncó 1–2 (0–1) 
Kapuvár, 450 néző. V.: Krasznai. 
Kapuvár: Csáktornyai – Kapa Márkó, Horváth P., Póczik, Kapa Martin  (Böcskör), Szűcs A. (Kapui), Kalmár (Eckhardt), Németh L., Árki, Sárándy (Bognár-Barzsó), Tar (Varga T.). Edző: Varga Péter. 
Koroncó: Kokas – Görcs, Molnár M., Bieder, Lampert (Horváth R.), Domján, Csete (Horváth D.), Molnár T., Nagy P., Szabó Zs. (Sipőcz), Vörös-Torma. Edző: Makkos Tamás. 
Gsz.: Kapa Márkó, ill. Görcs, Nagy P. 
A Kapuvár – amely mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfél volt – kapitális hibái miatt szenvedett vereséget egy jó csapattól. 
Jók: Szűcs A., Kalmár, Sárándy, ill. mindenki. 
Varga Péter: – Korrekt játékvezetés, jó képességű ellenfél, s a könnyen adott gólok után a szépítésre, egyenlítésre sajnos nem futotta. 
Makkos Tamás: – Jól játszottunk és megérdemelten nyertünk. Annak ellenére, hogy fizikálisan és mentálisan nehéz héten vagyunk túl. Gratulálok a csapatnak. 

Ménfőcsanak–Hegykő 0–1 (0–1) 
Ménfőcsanak, 150 néző. V.: Horváth M. 
Ménfőcsanak: Turi – Maksimchuk, Kalmár, Németh Á., Fekete Sz., Kovács P. (Fördős), Németh A., Bergendi (Tóth E.), Buruzs, Gerencsér, Horváth A. (Béres). Edző: Nemes Ferenc. 
Hegykő: Majer – Kóczán M., Kóczán B., Halász, Zombó (Nyerges G.), Nyerges M., Fényes, Török (Mészáros), Holzmann, Ratatics, Bokán. Edző: Bojan Lazic. 
Gsz.: Bokán. 
A 12. percben még menteni tudtak a gólvonalról a hazai védők, de a 19. percben Bokán egy védelmi hibát kihasználva kilőtte a bal alsó sarkot. A másik oldalon Fekete szabadrúgásból veszélyeztetett, majd a lefújás előtti pillanatokban a kapufa segített a hegykői kapusnak. Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt a Csanak, de a Hegykő állta a sarat és a kontratámadásai mindig gólveszélyt jelentettek. A Csanak ismét kénytelen volt vesztesen elhagyni a pályát, mert az adódó gólhelyzeteit nem tudta kihasználni. Ugyanilyen lehetőségekből a Hegykő egyet értékesített, amivel elvitte a három pontot. 
Jók: senki, ill. mindenki. 
Nemes Ferenc: – Szégyellhetjük magunkat. 
Bojan Lazic: – Szeretnék gratulálni a saját csapatomnak, megérdemelten nyertünk. Ha jobban figyelünk a végjátékra, további gólokat is szerezhettünk volna. 

Mezőörs–Davita-Gönyű 3–0 (2–0) 
Mezőörs, 150 néző. V.: Csirke R. 
Mezőörs: Somogyi – Böröczky, Debreceni, Venczel, Szántó, Proceller (Puzsoma), Tóth L. (Tóth M.), Zámbó, Kreicz, Nagy K., Roll (Vadász). Edző: Bohner Roland. 
Gönyű: Rom – Szilvágyi, Kovács K., Varga P., Fodor (Varga Zs.), Böcz (Kulicskó), Gere (Altrichter), Tarcsa, Puter, Koncsag, Bodó. Edző: Harcz István. 
Gsz.: Nagy K., Proceller, Venczel. 
A Mezőörs kezdte jobban a találkozót, de több helyzetéből csak egyet tudott gólra váltani. Ezt követően a Gönyűnek is akadtak helyzetei, egy 11-est is hárított a hazai kapus, de összességében megérdemelt győzelmet aratott a Mezőörs. 
Jók: mindenki, ill. mindenki. 
Bohner Roland: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első tíz percben el is dönthettük volna. A rengeteg kidolgozott helyzetnek csak a töredékét tudtuk kihasználni, de így is megérdemelt győzelmet arattunk. 
Harcz István: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, volt négy helyzetünk és kihagytunk egy tizenegyest. Közepes játékkal sima vereséget szenvedtünk. Gratulálok játékosaimnak a hozzáálláshoz. 

A bajnokság állása

 1.Koroncó201703602351
 2.Mezőörs191612631249
 3.Győrújbarát191225482238
 4.Vitnyéd191126452635
 5.Lipót191054392435
 6.Hegykő191027303332
 7.Bácsa20749403325
 8.Kapuvár197210373523
 9.Abda197210274623
 10.Gönyű207013285621
 11.Ménfőcsanak*196112264118
 12.Győrújfalu203215195111
 13.DAC20111811714
           

*A Ménfőcsanaktól 1 pont levonva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában