Ez ám a győzelem!

2024.04.18. 11:31

Kiütötte a listavezetőt, döntős a Keglovich-kupában az Abda

Szerdán három találkozót rendeztek a Keglovich László Vármegyei Kupa 6. fordulójában, az egyik elődöntőben az Abda nagy csatában legyőzte a megyei I. osztály éllovasát, s így a sorozat fináléjába jutott.

Így ünnepeltek az abdaiak a továbbjutás után.

"Srácok! Köszönöm nektek a mai teljesítményt örülök hogy hisztek magatokban és képesek vagytok ilyen teljesítményre!!!! Az Abda ma igazi csapat volt!" – gratulált játékosainak a klub közösségi oldalán a meccs után az abdai együttes edzője, Knauz Csaba.

A másik elődöntőt, a Vitnyéd Koroncó elleni összecsapását  jövő szerdán 17.30 órakor rendezik.
Két találkozót rendeztek a Magyar Kupa országos főtáblájára jutásért, melyek után a Bácsa és a Győrszentiván örülhetett.
Eredmények, elődöntő: Abda–Mezőörs 2–1. Az MK országos főtáblájára jutásért: Nyúl–Üstökös FC Bácsa 1–4, Győrszentiván–Hegykő 2–1. A további program, elődöntő, április 24., szerda: Vitnyéd–Koroncó, 17.30.
 

Összefogtak a sérült kislányért  Egyházasfalun
Egyházasfalun a múlt vasárnapi bajnokin nem szedtek belépőt, helyette adományokat gyűjtöttek a Sopronban élő, nemrég kutyatámadásban megsérült négyéves kislány, gyógykezelésére illetve családja megsegítésére. A klub, Timike és családja részére mintegy 400 ezer forintot tudott átadni a bajnoki után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában