Erről írtunk

2024.04.30. 21:54

Húsz éve Albert Kázmér mellszobrát avatták fel Mosonmagyaróváron

Cs. Kovács Attila

50 éve - Kiváló a Győri Mezőgazdasági Gépgyártó és Szolgáltató Vállalat

A Győri Mezőgazdasági Gépgyártó és Szolgáltató Vállalat az idén negyedszer nyerte el a MÉM oklevelét, amely tanúsítja, hogy kiválóan dolgoznak a mezőgépesek. A Kiváló Vállalat cím elnyerése alkalmából tegnap délben 1 órakor tartottak ünnepi gyűlést a szerelőcsarnokban. Az ünnepségen részt vett Váncsa Jenő, a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Minisztérium helyettes vezetője.

40 éve - Kupaforduló - A Rába ETO játszik a legjobb négy közé jutásért

Május 2-án, szerdán játsszák le a Magyar Népköztársasági Kupában a legjobb négy közé jutásért a mérkőzéseket. A Rába ETO labdarúgó-csapata jó messzire utazik, a területi bajnokságban szereplő leninvárosi Olefin SC vendége lesz. Az Olefin már jónéhány meglepetést okozott a kupában, de az erőviszonyokat figyelembe véve, a győriek továbbjutása várható.

20 éve - Szobor az alapítóról Mosonmagyaróváron

Albert Kázmér, a mosonmagyaróvári egyetemi kar jogelődje alapítójának mellszobrát avatták fel tegnap ünnepélyes keretek közt a vár bejáratánál. A vár bejárata mellett felállított szobor Prischler Ferenc pécsi szobrász alkotása. Elkészültét a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, a Kaiser Food Élelmiszeripari Kft., a mosonmagyaróvári önkormányzat és az Óvári Gazdászok Szövetségének tagjai támogatták. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában