Szakmai elismerés

2024.04.16. 15:33

Újabb díjra esélyes a Soproni Múzeum

Az intézmény az elmúlt években a látogatóközönség és a szakma érdeklődését is kivívta.

Kisalföld.hu

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Griechisch Tamás

A Soproni Múzeumot beválasztották "Az Év Múzeuma 2024 díj" jelöltjei közé. A múzeum pályázatában - egyebek mellett - bemutatta kiállításait, az intézményben végzett szakmai munka sokszínűségét, a korszerű ismeretátadás és közösségformálás terén kifejtett tevékenységét, és a látogatók igényeit szem előtt tartó programjait. A Soproni Múzeum büszke arra, hogy stratégiai alapú fejlesztései révén minden korosztály számára tartalmas kulturális programot kínál, így az elmúlt években a látogatóközönség és a szakma érdeklődését is kivívta. A Pulszky Társaság - Magyar Múzeumi Egyesület által meghirdetett díj igen magas szakmai elismerés, így már a jelöltek közé kerülni is megtisztelő - olvasható a Soproni Múzeum közösségi oldalán. 

Az elismerések - köztük "Az Év Múzeuma 2024 díj jelöltje" címről szóló oklevél átadására várhatóan május 25-én, Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Múzeumok Majálisán kerül sor.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában