Összefogás

2024.03.28. 13:58

A helyiek közös munkájával fejlődik Rábatamási

Fejlesztette a falu központjában lévő játszóteret a rábatamási önkormányzat. A helyiek segítették a kivitelezést. Az összefogás érvényesült a község határában is, a külterületi utak rendezésekor. Az önkormányzattal a gazdák működtek együtt.

Cs. Kovács Attila

A közös célért dolgoztak a rábatamási gazdák. Fotó: önkormányzat

Az önkormányzat a napokban több olyan fejlesztésről is hírt adott, melyhez a falubeliek felajánlásokkal, társadalmi munkával járultak hozzá. Az egyik a gyerekek örömét szolgálta, a másik a határban járók, ott dolgozók életét teszi könnyebbé. 
Tavaly év végén az önkormányzat saját forrásból három új eszközt vásárolt a templom melletti játszótérre. Ezzel együtt tervezték a kerítés bővítését, felújítását is, hogy a terület biztonságos is legyen. Az egyik helyi vállalkozás felajánlásának köszönhetően 3D kerítésrendszert építettek ki. A kivitelezésben az önkormányzat dolgozói és a Jászai László Nyugdíjas Klub tagjai segítettek sokat. Az előkészítő munkálatokból Tálos László és Tálos Nándor, illetve egy másik helyi cég munkatársa vette ki részét. 
A falu határában is az együttműködés hozott eredményt. A Rábatamásiban földet művelők és az önkormányzat összefogásával folytatták az elmúlt években megkezdett munkát, a külterületi utak felújítását. Legutóbb három rakodógép és tizenhárom szállító jármű segítségével 300 köbméternyi töltőanyagot juttattak ki az utakra. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában