Rejtett tehetségeket keresnek

2024.04.16. 17:49

Színpadra Fel! – a Republic frontembere, Boros Csaba is zsűrizni fog a város zenei tehetségkutatóján

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont idén is megszervezi a megyeszékhely tehetségkutató versenyét a „Színpadra fel”-t. A döntőnek ismét a Dunakapu tér ad majd helyet a nyáron, a Rotary Fröccsnapok keretében. A Kisalföld a zenei tehetségkutató médiapartnere. Színpadra fel! – mutasd meg magad a városnak!

Ollári Gergely

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont tavaly hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a város zenei tehetségkutató versenyét, a Színpadra fel-t! A sikert követően idén ismét várják énekesek, zenészek, lemezlovasok jelentkezését, műfaji megkötés nélkül. Színpadra fel! 

Színpadra Fel! – a Republic frontembere, Boros Csaba is zsűrizni fog a város zenei tehetségkutatóján.
Színpadra Fel! – a Republic frontembere, Boros Csaba is zsűrizni fog a város zenei tehetségkutatóján.
Fotó: Nagy Gábor

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a tavalyi győztes, a Honey Jeans frontembere, Pálfi Bogi is a zsűriasztal mögé ül idén, és mentorként is segít majd a résztvevőknek. 

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont Facebook bejegyzésében leplezte le a zsűri új tagját, aki nem más mint Boros Csaba lesz, a Republic frontembere.

Mint írják: a második zsűritagunk, akit leleplezünk: Boros Csaba. A Republic frontembere szintén helyet foglal a zsűriben az idei Színpadra fel! zenei tehetségkutatón. A győri kötődésű zenész évtizedek óta áll színpadon, így tapasztalatával hasznos tanácsokat adhat majd a döntősöknek a jövőre nézve. 

Színpadra fel! – május végéig lehet nevezni! 

A Színpadra fel! Zenei tehetségkutatóra a 14 év feletti, Győr-Moson-Sopron vármegyei énekeseket, zenészeket, valamint idén lemezlovasok jelentkezését is várják, amit a szinpadrafel.hu weboldalon lehet megtenni. 

A május 31-ig beérkezett nevezéseket és a produkciókat a magyar zenei élet ikonikus alakjai bírálják el, a döntőt a jótékonysági Győri Rotary Fröccsnapok keretében rendezik majd meg július 20-án, a Dunakapu téren. Ezt idén rögzíteni is fogják, valamint élőben is követni lehet majd az interneten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában