Műfajok találkozása

2024.04.17. 07:59

Dj Yamina Mága Zoltánnal zenél együtt

Mága Zoltánnal zenél együtt a hegedűművész április 27-i gálakoncertjén Dj Yamina győri DJ.

Cs. Kovács Attila

A fiatal lemezlovas óriási megtiszteltetésnek tartja a felkérést. A klasszikust ötvözik majd az elektronikus zenével. 

Április 27-én Mága Zoltán ad koncertet az MVM Dome színpadán, mellyel ötven évének emlékezetes eseményeit eleveníti fel. Művészeket is hív a nagy rendezvényre, többek között Molnár Piroskát, Koncz Gábort, Bodrogi Gyulát láthatja majd a közönség.

És ott lesz vele a vármegyénkből származó Dj Yamina is, akivel közös számot játszik a hegedűművész - tudatta Mága Zoltán közösségi oldalán.

A hegedűművész, Mága Zoltán meghívta Dj Yaminát jubileumi gálájára.
Forrás: Mága Zoltán közösségi oldala

- “Hova feljebb?”-tudatta a nagy hírt közösségi oldalán az év dj-nek megválasztott Yamina. - Mága Zoltán Művész Úr a jubileumi, életmű nagykoncertjére kért fel, hogy ötvözzük a klasszikust az elektronikus zenével. A Királyok Hegedűsével, a nemzetközileg elismert Mága Zoltánnal fogok ott állni az MVM Dome színpadán, április 27-én.

- Óriási megtiszteltetés Mága Zoltán meghívása és nagyon várom a közös fellépést. Régóta tisztelője vagyok, szeretem a művészetét és bízom benne, hogy közös produkciónk elnyeri a közönség tetszését. Az is hatalmas dolog az életemben, hogy legendás művészekkel állhatok egy színpadon, mint Molnár Piroska, Bodrogi Gyula vagy Koncz Gábor-mondta a kisalfold.hu-nak Dj Yamina.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában