Hirdetés

2024.05.06. 08:00

Befektetések napja Frauenkirchenben

PR cikk

Térjen be 2024. május 17-én, pénteken 8-20 óráig a Bank Burgenland frauenkircheni fiókjába, és biztosítsa be a kedvező kamatajánlatokat új betétkönyv megnyitása vagy értékpapír vásárlása esetén. Az ajánlat csak a frauenkircheni fiókban, május 17-én érvényes.

Kérjük, lehetőség szerint egyeztessen időpontot a +43-664-786-01322-es telefonszámon.

 

* Az ajánlat csak a befektetések napján a frauenkircheni fiókban megkötött takarékbetétkönyv megnyitása esetén érvényes. Az ajánlat nem érvényes meglévő bankszámlák közötti átkönyvelések esetén. A garantált 3% éves kamat a teljes futamidő betartása (6 hónap) esetén érvényes. A futamidő lejárata után a betétkönyv kamatozása automatikusan átáll a Bank Burgenland által közzétett alapkamatára.

A Bank Burgenland által közzétett takarékbetétkönyv feltételei, ill. az ÁSZF érvényesek. Bővebb információt a honlapunkon talál. www.bank-bgld.at és az Ön Bank Burgenland fiókjában/ a frauenkircheni Bank Burgenland fiókban. Az adott tájékoztatás a HYPO-BANK BURGENLAND AG, Frauenkirchen reklámjaként szolgál.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában