Női kosárlabda

2024.04.20. 07:40

Szekszárdon át vezet a SERCO UNI Győr útja a döntőig – videó

Szombaton 17 órakor a SERCO UNI Győr a Szekszárdot fogadja a bajnoki elődöntő első felvonásán. A második összecsapás április 23-án, kedden 18 órakor kezdődik Szekszárdon, az esetleges harmadik felvonás időpontja pedig április 25., csütörtök, 18 óra.

Kisalföld.hu

Cziczás László bízik a csapatában.

Fotó: gyorikosar.hu

A győri csapat szinte végig itthon edzett a szünetben, csak egy két és fél napos balatoni edzőtábort iktatott be a programba. Ezt a TFSE elleni edzőmeccs zárta le, melyet sikerrel vett, de a hangsúly nem az eredményen, sokkal inkább a játék finomításán volt.

Cziczás László vezetőedző így nyilatkozott a várakozásairól: – Izgatottan várjuk az elődöntő első mérkőzését, amire sok nehézséggel tarkított időszak után érkezünk meg. Ettől függetlenül az utóbbi három hét jól telt, kicsit hosszú volt, de úgy gondolom, aprólékosan és részletesen felkészültünk az ellenfelünkből. Nagyon várjuk már az összecsapást, hiszen ezért dolgoztunk egész évben, ezért küzdöttünk és hajtottunk, hogy az elődöntőt hazai pályán tudjuk elkezdeni. Ez megvalósult, szóval már csak az kell, hogy ezt az előnyt megtartva be is jussunk a döntőbe.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában