Női kosárlabda

2024.03.30. 07:35

NB I – Pécsen jutna be az elődöntőbe a címvédő Sopron Basket – videó

A női NB I-ben szombaton 14.30 órakor rendezik az NKA Universitas Pécs–Sopron Basket találkozót. A címvédő soproni együttes 1–0-ra vezet az egyik fél két győzelméig tartó negyeddöntős párharcban, így amennyiben most is nyer, bejut az elődöntőbe.

Kisalföld.hu

Gáspár Dávid együttese Pécsen jutna be a négy közé.

Fotó: Tóth Zsombor

A soproniak az első meccs első félidejében igencsak szenvedtek a baranyaiak ellen, nem túl pontgazdag első húsz percet követően – 23–23 volt az állás – a másodikban már hengerelt a Jelena Brooks vezérelte zöld-sárga alakulat, és végül 77–54-re győzött.

Az alapszakasz során ugyanakkor Pécsen vereséget szenvedett a Sopron, várhatóan most is nehéz találkozó vár a csapatra, de nyilván azon lesznek, hogy lezárják a párharcot, és ne kelljen jövő kedden, este hatkor Sopronban újra összecsapni a pécsiekkel.

Jelena Brooks így nyilatkozott a várakozásairól: – Nehéz meccsre számítok, Pécsen második éve kikapunk, így koncentrálni kell, mindent megtenni azért, hogy megnyerjük a találkozót. Az elejétől fókuszálni kell, az első meccsen az első tíz percben ez nem volt nem, utána mintha egy más csapat, más kosárlabdát játszott volna. Most negyven percig erre lesz szükség.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában