Férfi kézilabda

2023.11.16. 15:02

NB I/B – Az élről várja a folytatást a Győri ETO-UNI FKC

Újabb hazai mérkőzés vár a Győri ETO-UNI FKC csapatára a férfi NB I/B-ben. Bencze József listavezető együttese pénteken 19 órától a Magvassy Mihály Sportcsarnokban azt a Fejér-B.Á.L Veszprém U21-es csapatát fogadja, mely jelenleg 11. helyen áll a bajnokságban.

Kisalföld.hu

A zöld mezes győriek újabb győzelemre készülnek.

Fotó: ETO UNI FKC / Mekli Zoltán

A két csapat a nyári felkészülési időszakban megmérkőzött egymással Győrben, akkor Éles József tanítványai bizonyultak jobbnak (35–27). Azóta azonban összeszokott az akkor még sok új játékost beépítő ETO, így most joggal bízhatnak a két pont itthon tartásában.

Takács Bence, a győriek  játékosa így nyilatkozott: „Fiatal, pörgős csapattal lesz dolgunk, ellenfelünk biztosan nem feltett kézzel jön Győrbe. Természetesen a célunk hogy megszerezzük a két pontot. Ennek megfelelően készültünk a héten. Bízom benne, a megbeszéltek szerint tudjuk a játékunkat alakítani és újra megtudjuk örvendeztetni szurkolóinkat egy győzelemmel.”

A jobbátlövő Lang Zalán góljaira ezúttal is szükség lesz: „A csapat jó hangulatban készült az összecsapásra. Az előző mérkőzésből levontuk a tanulságokat, igyekszünk minimalizálni a technikai hibák, valamint az eladott labdák számát, illetve szeretnénk a saját tempónkban játszani. Ha ezeket meg tudjuk valósítani, akkor itthon tarthatjuk a két pontot. A szurkolóinkon eddig se múlt semmi, ezúttal is várjuk őket a meccsre.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában