Férfi kézilabda

2023.10.28. 10:20

NB I/B – Hazai pályán javítana a Győri ETO-UNI FKC

Szombaton a férfi kézilabda NB I/B-ben a Győri ETO-UNI FKC a Budai Farkasok-Rév csapatát fogadja a győri Magvassy-csarnokban. A találkozó 19 órakor kezdődik.

Kisalföld.hu

A fehér mezes győriek számára fontos lenne a győzelem megszerzése.

Fotó: Mekli Zoltán/ETO UNI FKC

A győriek múlt héten Mezőkövesden játszottak, ahol elszenvedték első vereségüket a szezonban. A héten azon dolgozott a csapat, hogy kijavítsa a múltkor elkövetett hibákat, és itthon tartsa a 2 pontot.

A Budai Farkasok-Rév a 9. helyről várja a találkozót, és három forduló óta először játszanak idegenben. A zsinórban három hazai pályán játszott mérkőzésükből múlt héten a Vecsés ellen tudtak győzni, azonban alulmaradtak a DEAC-cal és a Szigetszentmiklóssal szemben.

Az ETO jobbszélsője, Nagy Martin így nyilatkozott a találkozó előtt: – Ellenfelünk még keresi önmagát. Mi mindenképpen szeretnénk kijavítani a mezőkövesdi vereséget, a csapat keményen dolgozott a héten, a hangsúlyt a védekezésre helyeztük. Kemény mérkőzésre számítok, de ha a saját tempónkat tudjuk menni, akkor nem lehet gond a két pont megszerzése.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában