Férfi kézilabda

2023.10.12. 18:10

Hazai rangadót játszik a Győri ETO-UNI FKC

Pénteken 19 órakor a Magvassy-csarnokban a listavezető Győri ETO-UNI FKC a férfi kézilabda NB I/B rangadóján a harmadik helyen álló Békést fogadja.

Kisalföld.hu

A győriek hazai pályán nem hibázhatnak.

Fotó: Mekli Zoltán/ETO UNI FKC

A hazai csapat az előző fordulóban a Tata otthonában lépett pályára, ahol meggyőző fölénnyel diadalmaskodott. A két héttel ezelőtti hazai mérkőzésen azonban megizzasztotta őket a Cegléd, és végül a szurkolók rendületlen biztatása meghozta az eredményét, és itthon tartotta a csapat a két pontot.

A Békés egy nyert és egy elveszített mérkőzéssel a háta mögött érkezik Győrbe, idegenben kikapott a Szigetszentmiklóstól, hazai pályán pedig legyőzte a Vecsést.

A két csapat utoljára a Békés otthonában találkozott márciusban, akkor az ETO győzni tudott.

Sorokay Ádám irányító így várja a találkozót: – A két dobogós csapat összecsapása minden bizonnyal sok izgalmat és nagy csatát hoz. Ezen a héten is igyekeztünk becsülettel felkészülni, okulva az előző mérkőzések hibáiból, és építve tovább a saját játékunkat. Mindent megteszünk, hogy az eredményes szériánk ne szakadjon meg, hazai pályán nem is lehet más a célunk, mint a két pont megszerzése.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában