Labdarúgás

2023.09.24. 21:01

NB II foci - Az utolsó pillanatban mentett pontot a Mosonmagyaróvár

Egyenlő erők küzdelmében a vendégcsapat szerezte meg a vezetést. A Mosonmagyaróvár azonban nem adta fel és a lefújás előtti pillanatokban a cserejátékos Szendeff révén kiegyenlített és ezzel megmentett egy pontot.

Kisalföld.hu

Szépen küzdött a Mosonmagyaróvár, amely mindenképp rászolgált egy pontra a dobogóra hajtó Kozármisleny ellen. Fotó: Kisalföld-archívum

Fotó: Csapó Balázs

Eredmény

Credobus Mosonmagyar­óvár–Kozármisleny 1-1 (0-0)

Mosonmagyaróvár, 16.00. V.: Zimmermann.

26. perc: Kozics tűzte kapura a labdát 25 méterről, Heinrich ujjheggyel hozzáért, így ment nem sokkal fölé.

60. perc: Turi indult be a bal oldalon egy kényszerítő után, középre tett, Tóth Z. pedig az ötösön belül nem hibázott, a kapuba lőtt Horváth K. mellett. 0–1.

66. perc: Szalka ívelt középre balról, Takács gólhelyzetbe került, de a kezére pattant a labda, így a játékvezető szabadrúgást ítélt kifelé.

90+3. perc: Jobb oldali beadás találta meg Szendeffet, aki mellett elcsúszott a védője, a csereember 8 méterről lőhetett, ezt még Lékai bravúrral védte, de Szendeff a kipattanót 3 méterről, becsúszva a kapu közepébe lőtte. 1–1.

Egyenlő erők küzdelmében a vendégcsapat szerezte meg a vezetést. A Mosonmagyaróvár azonban nem adta fel és a lefújás előtti pillanatokban a cserejátékos Szendeff révén kiegyenlített és ezzel megmentett egy pontot.

Király József: – Fontos lett volna a három pont megszerzése, de megint hátrányba kerültünk, onnan kellett visszajönni a meccsbe. Dicséret illeti a csapatot, hogy vesztett állásban sem adta fel és az utolsó percben lőtt góllal szereztünk egy pontot. Tudjuk, hogy számszerűleg ez nem sokat ér, de jobb, mintha kikaptunk volna. Bízom benne, hogy ezzel megfordul az eddigi negatív sorozatunk.

Merkantil Bank Liga, NB II - További eredmények

Budafok–Tiszakécske 2–1

Soroksár–Budapest Honvéd 1–1

Ajka–BFC Siófok 0–2

Vasas–Gyirmót FC Győr 2–0

Kazincbarcika–BVSC-Zugló 2–2

Pécsi MFC–Csákvár 0–1

Szeged–Nyíregyháza 1–1

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában