kisalfold.hu videó

2024.05.02. 11:59

Új GYHG ügyfélszolgálat nyílt a győri ETO Parkban - fotók és videó

Új, modern ügyfélszolgálattal várja ügyfeleit a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. Az ETO Park első emeletén, a Kormányablak, a Győr-Szol, a Pannon-víz és a posta tőszomszédságában nyitotta meg kapuit az iroda, ahol hulladékszállítással és hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyintézésre, bejelentésre és információkérésre van lehetőség.

Dániel Viktória

Fotó: Nagy Gábor

A megnyitón Nagy Csaba GYHG ügyvezetője kiemelte nagy igény volt, hiszen a cég ügyfélköre meghaladja a 300 ezer főt. 

Az új irodában elintézhető többek közt az ingatlanok tulajdonváltozásához kapcsolódó díjfizető változás, név-vagy postacím módosítás, igényelhetők kukák vagy a kiegészítő szolgáltatások zsákjai is. 

Dr. Laczkovits- Takács Tímea alpolgármester is üdvözölte a fejlesztést, köszöntőjében kiemelte az iroda újabb szintet jelent az ügyfelek tájékoztatásában. Külön örömét fejezte ki a külön gyerekeknek kialakított játszósarok miatt, aminek köszönhetően a családok számára is zökkenőmentesebb lehet az ügyintézés. 

Az iroda információs pontként is szolgál, ahol szakemberek segítenek a hulladékgyűjtéssel, a hulladékudvarok-, illetve a Hulladék 11 applikáció használatával kapcsolatban is.

A megnyitón részt vett Baricza Miklós a MOHU ügyféltámogatásának vezetője. Méltatta az iroda modern 21. századi kialakítását és felszereltségét, amely segít abban, hogy a velük szoros partnerségben dolgozó cég továbbra is maga szintű és hatékony szolgáltatást biztosítson ügyfeleinek.

A új iroda megnyitásával jelentősen bővült az ügyintézési idő, kedden az ETO Parki, csütörtökön a Bartók Béla úti irodában reggel héttől este hétig biztosít a cég személyes elérést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában