Komplikáció nélkül

2024.05.10. 11:25

Pár perc alatt világra jött a csöppség - Mentőben született Emma - fotó

"Csütörtökön kezdődtek fájásai egy 35 év körüli, 38 hetes kismamának Komárom-Esztergom vármegyében" - olvasható a mentők posztjában

Kisalföld.hu

Fotó: Országos Mentőszolgálat

"Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és megvizsgálták a kismamát, majd el is indultak a kórház felé, út közben azonban az események felgyorsultak, így a mentő rögtön félreállt és bajtársaink felkészültek a szülés levezetésére.

Arra közlekedő másik mentőegység figyelmes lett a történtekre és a mentésirányítással egyeztetve csatlakoztak az esetkocsihoz, majd közösen folytatták az ellátást. Az édesanya az életmentők segítségével mindössze néhány perc alatt világra hozta a kis Emmát, aki rögtön fel is sírt.

A kislányt és büszke anyukáját végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, a szülőknek és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - közölték a mentők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában