Pályázati lehetőség

2024.05.04. 13:01

Idősbarát segítség Győrben

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója a Győr önkormányzatával megkötött szerződése alapján pályázatot hirdet az elsősorban szociális alapellátásokban részesülő időskorúak számára, lakhatási körülményeiknek javítására.

Kisalföld.hu

Az elmúlt években 65 millió forintból 174 idős életfeltételein javítottak. A pályázatra olyan magyar, 70 évnél idősebb magánszemélyek jelentkezhetnek, akik saját tulajdonú győri ingatlanukban laknak, amelyet 60 napnál nem régebbi, nem hiteles tulajdoni lappal igazolni tudnak. Nem nyújtható be pályázat, amennyiben az elmúlt 5 évben a pályázó az Idősbarát Lakásprogramban támogatásban részesült. Egy pályázó által pályázható összeg: minimum 100.000, maximum 900.000 forint. Egy lakásra egy támogatási kérelem nyújtható be. Pályázni május 20-ig lehet.

A pályázat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Nyugat-Dunántúli Regionális Központjában a 9021 Győr, Amadé László u. 1. címen, zárt borítékban a határidő lejárta előtt hétfőtől csütörtökig 9 és 15 óra között személyesen is leadható. A pályázati adatlap és útmutató letölthető a www.maltai.hu/idosbaratlakasprogram, valamint a www.gyor.hu oldalakról. További információ kérhető a [email protected] e-mail-címen és a 96/336-129-es telefonszámon. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában