Oktatás

2024.03.12. 16:22

Élmény a pedagógiában - A Tanítók napját tartották Győrben - fotók

Több társaság szervezésében tartották a Széchenyi-egyetem Apáczai karán a Tanítók napját kedden délután.

Kisalföld.hu

A másfél órás játékos foglalkozásokra mintegy száz leendő és már a hivatását gyakorló tanító regisztrált. Fotók: Rákóczy Ádám

A nagy népszerűségnek örvendő rendezvény az élménypedagógia témakörére épült. A témák között számtalan érdekesség szerepelt: Pongrácz Attila dékán és Kövecsesné dr. Gősi Viktória egyetemi docens köszöntői után Deák-Zsótér Boglárka meseterapeuta és Borbély Károly meseoktató a mesemondás fontosságáról szólt az óvodában és az iskolában.

Tátrai Vanda meseterapeuta a mélyszegénységben élő gyermekek meseterápiás támogatásáról, Kurucz Anikó egyetemi adjunktus a kreatív írásról, Németh Andrea mesterpedagógus az érzelmi intelligencia élménypedagógiás fejlesztéséről tartott workshopot. Horváth Krisztián, a Győri Balett táncművésze a Body Flow-ról, az improvizációs tréningről beszélt. A másfél órás játékos foglalkozásokra mintegy száz leendő és már a hivatását gyakorló tanító regisztrált. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában