Változások

2023.10.12. 10:17

Egynapos sebészet, teljes ellátás a szülészeten a mosonmagyaróvári kórházban

Több változásra is felhívta a figyelmet a Mosonmagyaróvári Karolina Kórház –Rendelőintézet honlapján és közösségi oldalán.

Mészely Réka

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Kerekes István

A Mosonmagyaróvári Karolina Kórház –Rendelőintézet több változásról tájékoztatta a lakosságot. Közlésük szerint az összevont belgyógyászati osztály 28 ágyon működik. A traumatológiai szakrendelés heti kétszer érhető el (hétfői rendelési idő 7.30-14, szerdai rendelési idő 8-14.30, a szakrendelésre előjegyzés szükséges a 06 96/574-701 telefonszámon). A szülészet-nőgyógyászati és a csecsemő és gyermekgyógyászati osztály októbertől ismét teljes ellátással, a hét minden napján 24 órában működik. Szintén e hónaptól a Győr- Moson- Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház közreműködésével megkezdték az egynapos sebészeti ellátásra az előjegyzést a novemberi műtétekre (sebészeti, urológiai, érsebészeti, ortopéd – és traumatológia műtétekre).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában