Buszok, autók, taxisok

2023.06.16. 10:50

Forgalmi káosz - Kevés a hely, kihívás a parkolás a győri Révai utcában

Aki benéz a Révai Miklós utca vasúthoz közeli szakaszára Győrben, egymás mögött sorakozó buszokat lát. Nem, ez nem egy közlekedési kiállítás.

Bella Violetta

A körforgalomban is buszok álltak Győrben.

Forrás: Olvasó

Csorna és Győr között pótlóbuszok közlekednek egész héten, még pénteken is. A vasútállomás előtt akár négy-öt is sorakozik egyszerre. Mivel a buszok a taxik helyén állnak meg, nekik az állomás előtti parkolóban festettek fel helyet. 

Az így lecsökkent számú parkolók körül keringő sofőrök dolgát még az is megnehezíti, hogy a börtön és a Révai között a Jókai utca parkolóihoz pedig kikerült egy tábla: munkaidőben csak büntetés végrehajtási alkalmazottak használhatják. Drága mulatság, ha valaki megszokásból leteszi az autóját és nem figyel a táblára. Parkolni tehát ha nem is lehetetlen, meglehetősen kihívásokkal teli a környéken.

Forrás: Olvasó

De nem csak a parkolás az egyszerű haladás sem könnyű a Révai utca szűk kis zegzugaiban, hiszen ha a börtön háta mögötti kiskanyarnál, vagy a körforgalomnál belóg picit a busz sarka, rögtön ellehetetlenül a másik sáv használata.

Információink szerint, már csak egy napig tart a vágányzár, így hamarosan a pótlóbuszokkal nem kell számolni, de a Jókai utcai parkolásról érdemes lemondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában