Ön látta az eseteket?

2024.05.08. 09:00

Rosszul sikerült tolatások után vált kámforrá két sofőr Győrben

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszám valamelyikén.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalfold.hu

2024. május 3-án 24 óra és május 6-án 9 óra között Győrben, a Nagy Imre utca 34. szám mögötti parkolóban ismeretlen személy közlekedett gépkocsijával. Feltehetően figyelmetlenség miatt, megfordulásakor hátramenetben neki ütközött az ott szabályosan várakozó Chevrolet NUBIRA Wagon típusú személygépkocsi bal elejének. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2024. május 6-án 10 óra és 12 óra között Győrben, a Szarvas utca 16. szám előtt ismeretlen személy közlekedett gépkocsijával. Feltehetően figyelmetlenség miatt, megfordulásakor hátramenetben a jármű hátuljával neki ütközött az ott szabályosan várakozó Opel Corsa típusú személygépkocsi bal oldalának. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában