Bódult járművezető

2024.04.22. 09:58

Táblát döntött, autókat tört - 100 nyugtatót beszedve vezetett a férfi Hövej és Kapuvár között

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki 100 darab nyugtató elfogyasztását követően több táblának, majd több parkoló személyautónak is nekiütközött autójával.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint az elkövető a házastársával vitázott, majd tablettákat vett be és autóba ült tavaly ősszel. Az éjszaka folyamán Hövej irányából Kapuvár felé autózott, mikor tompultsága olyan mértékűre fokozódott, hogy a gépkocsi irányítás nélkül maradt. A benyugtatózott férfi nekiütközött két jelzőtáblának, majd két leparkolt autót is összetört. Végül Kapuváron az úttestet keresztezve állt meg. A 36 éves elkövetőnek nincs pszichiátriai betegsége.

Az ügyészség a férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolta meg. Vele szemben akár 2 év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben a nyomozást a Kapuvári Rendőrkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Csornai Járásbíróság fogja meghozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában