kisalfold.hu videó

2024.05.02. 09:01

Tündérszépek 2024 – Nyári Pálmát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ezúttal Nyári Pálmát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Édesanyám küldte át számomra, hogy lehet jelentkezni a Tündérszépek szépségversenyre. Úgy voltam vele, miért ne? Nagy lehetőségeket, és önbizalmat adhat számomra a verseny, ezért jelentkeztem. Régóta foglalkozom modellkedéssel, és fotózásokon is vettem már részt. Voltam portréfotózáson, menyasszonyi ruha és ékszer fotózáson is – fogalmazott portálunknak Nyári Pálma. 

Tündérszépek 2024 – Nyári Pálma régóta foglalkozik már modellkedéssel, fotózásokon is vett már részt korábban.
Tündérszépek 2024 – Nyári Pálma régóta foglalkozik már modellkedéssel, fotózásokon is vett már részt korábban. 
Fotó: Csapó Balázs

Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők! 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Pálma oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

A 19 éves, ménfőcsanaki lány a Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégium tanulója, fodrász szakon. Mint mondja: szeret alkotni és emberekkel foglalkozni. Szabadidejében zenét hallgat, és sokat tanul az érettségire is. A zene mellett sok időt tölt a családjával, a barátaival, és gyakran kirándulnak. Pálma szerint a kisugárzás a legfontosabb, szeretne minél tovább jutni a Tündérszépeken szépségversenyben is. Gyakran gyakorolja a pózokat otthon. 

– A fodrász után a kozmetikus szakot is szeretném elvégezni, majd a szakmák, és az érettségi után szeretnék egyetemre menni. Ez a verseny kinyithat számomra kapukat, a jövőben örömmel vennék részt termék vagy reklámfotózásokon – tette hozzá Nyári Pálma. 

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről! A múlt héten elkezdtük bemutatni a hölgyeket a Tündérszépek országos szépségversenyen, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Győr-Moson-Sopronban, Vasban és Komárom-Esztergomban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak. A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig.

Korábban Németh Karinát mutattuk be olvasóinknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában