Nemes versengés

2024.05.02. 14:12

Oviolimpia Töltéstaván

A Töltéstavai Napraforgó Óvoda rendezte meg a Győrújbarát és Térsége Óvodáinak részvételével idén tavasszal is Oviolimpiát.

Kisalföld.hu

A sportrendezvényen hat óvoda, csapatonként 10 gyermek, kisfiúk és kislányok vállalkoztak arra, hogy részt vesznek a nemes versengésben. A gyerekek a versenyt megelőző hetekben már lelkesen készültek, gyakoroltak a feladatokra.

A közös zenés-és játékos bemelegítés után a gyermekek összemérhették ügyességüket és gyorsaságukat ezen a játékos sportdélelőttön. A résztvevők egységes mezeken viselték büszkén magukon az általuk képviselt ovi nevét.

A gyerekek lelkesen vették az akadályokat, miközben a még lelkesebb szülők a pálya széléről biztatták őket. A rendezvény végén kupák és érmek kerültek az ovisokhoz.

Az oviolimpia nagy sikert aratott az óvodások és a szülők körében. A jó hangulatú megmérettetésen mindenki nyertesnek érezhette magát a sportolással töltött nap után. A rendezvény fontos szerepet tölt be a gyermekek sportolására, egészséges életmódra nevelésében.

- Örülünk hogy mindenki jól érezte magát és sok szép élménnyel távoztak ismét a gyermekek Töltéstaváról - összegezte Németh Éva igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában