kisalfold.hu videó

2024.04.23. 07:00

Tündérszépek 2024 – Kurucz Melániát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ez alkalommal Kurucz Melániát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – meghosszabbítottuk a jelentkezést!

Kisalföld.hu

– Sok fotózáson részt vettem már, és volt már alkalmam megmérettetni magam a Tündérszépek versenyben is. Mindig azt mondtam, hogy modell leszek, egészen kiskorom óta. Nagyon sokat jelentene számomra, ha valóra válna az álmom –fogalmazott portálunknak Kurucz Melánia. Tündérszépek 2024 – meghosszabbítottuk a jelentkezést. 

Tündérszépek 2024 – Kurucz Melánia nagyon szereti a természetet, imád kirándulni, és utazni.
Tündérszépek 2024 – Kurucz Melánia nagyon szereti a természetet, imád kirándulni, és utazni. 
Fotó: Csapó Balázs

A 22 éves mosonmagyaróvári anyuka jelenleg gyermekét neveli, korábban Ausztriában dolgozott. Szerinte a versenyben a kisugárzás a legfontosabb, azzal lehet leginkább kitűnni a lányok közül.

 Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők!

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Melánia oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

– A személyiség is nagyon fontos. A külső sem mindegy, de a kisugárzás a legfontosabb, ami nem csak élőben, de a fotókon is nagyon látszik. A pózok a kezdetben nekem sem mentek, de sokat tanul az ember, ha gyakran csinálja – tette hozzá Melánia. 

A mosonmagyaróvári anyuka nagyon szereti a természetet, imád kirándulni, és utazni. Ez a hobbija. Megfordult már Spanyolországban, Barcelonában, a következő úti célja pedig Egyiptom. 

– Nagyon szeretném ha a modellkedés az életem része lenne, szívesen vennék részt további fotózásokon. Elsősorban meg szeretném próbáltatni magam a tündérszépek versenyen, és kiugrási lehetőség is lehet, bízom benne hogy felfigyelnek rám – árulta el Melánia, aki a jövőben nem csak utazgatni szeretne, de a modellkedés kapcsán szívesen szerepelne reklámfotókon. 

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről! A múlt héten elkezdtük bemutatni a hölgyeket a Tündérszépek országos szépségversenyen, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Győr-Moson-Sopronban, Vasban és Komárom-Esztergomban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak. A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig.

Korábban Smuk Barbarát mutattuk be olvasóinknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában