Felajánlás

2024.04.02. 15:38

Kincskeresővel jótékonykodtak Mosonmagyaróváron - fotók

A Kincskereső kisködmön című előadást jótékonysági céllal mutatták be a Flesch-központban: a rendezvény bevételét a Példa egyesület egészségprogramjára ajánlották.

Kisalföld.hu

MosonmagyaróvárA Kincskereső kisködmön című mesés zenejátékot nézhették meg a Flesch-központban a Haller- és a Móra-iskola kisdiákjai. Nikházi Árpád, Kovács Noémi, Takács Gergely, Slezák Csaba, Sárközi Márton és Horváth Barnabás Botond fergeteges hangulatot varázsolt a színpadra.

 – Öt-hat éve mutattuk be először mesés zenejátékunkat, amellyel már az egész országban felléptünk. Évente egy-egy jótékonysági rendezvényt is vállalunk, eddig Győrben és Budapesten, ezúttal pedig Mosonmagyaróváron – tudtuk meg Takács Gergely zenekarvezetőtől. 

Fergeteges hangulat jellemezte az interaktív előadást.  Fotó: Kerekes István

Móra Ferenc öröklétű tanmeséje a szeretethez, barátsághoz, tisztaszívűséghez és megannyi magasztos eszméhez ad iránytűt a kezünkbe, immár száz esztendeje. A „Kincskereső társulat” Lackfi János kortárs költő közreműködésével készített egy modern, teljesen új felfogásban edzett, némi humorban fürdetett feldolgozást. 

Az interaktív előadást újragondolva mutatták be a Flesch színpadán: felfrissítették zeneileg és hangszerelésben egyaránt. A rendezvény bevételét a Példa egyesületnek ajánlották fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában