Természetes szépségekkel dolgozik

2024.03.26. 10:56

Tündérszépek 2024 – Profi sminkes emeli ki a lányok szépségét + fotók

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Győr-Moson-Sopron vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A Tündérszépek 2024 szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Schuller Vivien Csenge

Bakai Viktória a Tündérszépek 2024 versenyzőinek sminkese, már három alkalmon vett részt. Beszámolt lapunknak az élményeiről. 

Bakai Viktória mindig igyekszik a sminkeket az alapján elkészíteni, hogy a Tündérszépek 2024 versenyzőihez illő legyen.
Bakai Viktória mindig igyekszik a sminkeket az alapján elkészíteni, hogy a Tündérszépek 2024 versenyzőihez illő legyen. 
Fotó: Csapó Balázs

Könnyű a Tündérszépek 2024 versenyzőivel dolgozni
 

– Nagyon kedves lányokat ismertem meg, fiatalok, céltudatosak. Mindegyiküknek volt valami kis plusz az arcukon, ami miatt jó volt őket sminkelni. Alapvetően mindegyikük természetes szépség, különleges arcvonásokkal – osztotta meg lapunkkal Bakai Viktória, győri sminkes. 

Azt is hozzátette: mindig igyekszik a sminkeket az alapján elkészíteni, hogy a lányok személyiségének megfelelő legyen. Nincs két egyforma arc, nem lehet mindenkit ugyanúgy sminkelni sem. Fontosnak tartja, hogy a smink az ne egy különálló dologként jelenjen meg az arcukon, hanem viselni tudják, önazonosak legyenek benne. 

– Szeretném, hogy mindenképpen jól érezzék magukat abban a sminkben, amit tőlem kapnak. Én úgy látom, hogy ez sikerült. A fotókon és a fotózáson nagyon felszabadultak voltak, szóval bízom benne, hogy tényleg jó élményekkel lettek gazdagabbak – mesélt élményeiről Viktória. 

– Szeretném, hogy mindenképpen jól érezzék magukat abban a sminkben, amit tőlem kapnak – osztotta meg lapunkkal Bakai Viktória.
– Szeretném, hogy mindenképpen jól érezzék magukat abban a sminkben, amit tőlem kapnak – osztotta meg lapunkkal Bakai Viktória.
Fotó: Csapó Balázs

 

Kipróbálnád magad TE is? Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

A jókedvű és közvetlen fotózás legjobb pillanatait minden héten megörökítjük. A legutóbbit itt tekinthetik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában