Futás

2024.03.07. 09:01

Szigetköz-félmaratont szerveznek áprilisban Mosonmagyaróváron

Idén április 14-én szervezik meg a XXI. Motherson Szigetköz Félmaratont, a régió legnagyobb futóversenyét.

Kisalföld.hu

A versenyközpont ezúttal is az UFM-arénánál lesz, útvonal és frissítés a korábbi években megszokott helyszíneken. A szervező Mosonmagyar­óvári Strucc Futóklub Sport­egyesület hívja és várja a lelkes futókat, akik hagyományosan több versenyszámban tehetik próbára edzettségüket.

A távok változatlanok: 400 méter az óvodásoknak, valamint 2, 5, 10 és 21 kilométer. Edzettségi állapottól függően a kezdő sportolóktól a profi versenyzőkig mindenki megtalálhatja a kihívást a különböző számokban. Túljelentkezés esetén az egyes távok nevezését korábban is lezárhatják.

Április 6. után és a helyszínen nevezés nem lehetséges! A nevezési díj tartalmazza a csipes időmérést, SMS-eredményküldést, frissítést, emblémázott pólót, egyedi befutóérmet, valamint meglepetésajándék és tombola is várja a célba érkezőket. Az Olimpiai Ötpróba keretein belül ismét lehetőség nyílik pontszerzésre a hosszabb távokon (21, 10 és 5 km-en). Részletek, nevezési határidők és versenykiírás a futóklub honlapján (www.struccfutoklub.hu), illetve Facebook-oldalán. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában