Férfi kézilabda

2024.05.09. 09:45

Kapussal erősít az élvonalba jutott Győri ETO-UNI FKC

A Balatonfüredtől igazol kapust az élvonalra a Győri ETO-UNI FKC férfi kézilabdacsapata.

Kisalföld.hu

Bősz Dániel komoly erőssége lehet az élvonal újoncának.

A Győri ETO-UNI FKC már biztosította első helyét a bajnokságban, sőt, az NB I/B-ben a bajnoki címe is eldőlt a korábbi fordulókban. Több erősítést is bejelentettek már a zöld-fehérek, ezúttal arról adott hírt a klub, hogy a rutinos kapus, Bősz Dániel is csatlakozik nyáron a csapathoz.

 

„A szakmai stábbal szorosan együttműködve olyan keret kialakításán dolgozunk, amely stabilan vág neki az első osztály küzdelmeinek. Ebbe a koncepcióba tökéletesen beleillik a nagy tapasztalattal bíró Bősz Dániel. Nagyszerű embert és játékost ismertem meg Dániel személyében. Remekül ki fogják egészíteni egymást Pásztor Imrével. Örülök, hogy nyáron csatlakozik a csapatunkhoz” – mondta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC ügyvezetője.

„Pécsen kezdtem a pályafutásomat és már tizenhárom éve vagyok az NB I-ben. Hét évet töltöttem el Balatonfüreden, de úgy éreztem, kell a változás. Ekkor jött a győriek megkeresése. A klub vezetése komoly ambíciókat vázolt fel számomra, amely hosszú távú stratégiában gondolkozik. Ez vonzó volt számomra, és új motivációt adott a karrieremnek. Várom már a közös munkát, és hogy megismerhessem a csapattársaimat” – nyilatkozta Bősz Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában