Labdarúgás

2024.05.19. 19:47

Foci NB II - A második félidőt megnyerte a Mosonmagyaróvár, de mégis veszített

A másodosztálytól búcsúzó Lajta-parti együttes remek meccset vívott Szegeden, de pontot nem szerzett.

Kisalföld.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 3–2 (2–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 871 néző. Vezette: Jakab.

Szeged: Molnár-Farkas T. – Könczey, Horváth M., Tóth B., Gera – Gajdos (Borvető, 76.), Magyar Zs. (Haris, 64.) – Papp Á. (Palincsár, 90+2.), Márkvárt, Óvári (Földi, 64.) – Klausz M. (Bíró B., 64.). Megbízott edző: Kapic Bekim

Mosonmagyaróvár: Slakta – Radics M., Czingráber, Deák I. (Bekker, a szünetben), Horváth K. – Végső, Kapornai (Simita, a szünetben) – Szabó B. (Papp L., 83.), Illés D. (Máris, 75.), Csóka – Szendeff (Tullner, a szünetben). Vezetőedző: Nagy Ádám

Gólszerző: Magyar Zs. (4., 11-esből), Klausz M. (35.), Gajdos (72.), ill. Radics (59.), Szabó B. (63., 11-esből).

4. perc: Óvárit rúgta meg egy védő, 11-es! Magyar Zs. jobbal a bal alsó sarokba lőtte a labdát a büntetőből, 1–0.

35. perc: Papp Á. balról középre adott, Deák rosszul találta el a labdát, amely a hosszún érkező Klausz elé került ő pedig jobbal közelről a jobb sarokba lőtt, 2–0.

49. perc: Csóka lövését blokkolta egy védő, a szöglet után Illés D. lőtte telibe a felső kapufát.

63. perc: Kezezés miatt megítélt büntetőből Szabó B. biztosan értékesítette a büntetőt, ballal a jobb alsó sarokba lőtt, 2–2.3. perc: Kezezés miatt megítélt büntetőből Szabó B. biztosan értékesítette a büntetőt, ballal a jobb alsó sarokba lőtt, 2–2.

73. perc: Lövés után a labda kipattant a kapusról, a védők nem tudtak felszabadítani, Gajdos pedig közelről a hálóba lőtt, 3–2

Germán Tamás: – Az első félidőben igen jó teljesítményt nyújtottunk, a heti felkészülés ennek szellemében zajlott és a felszabadult játék is látszott. A második félidőben nem úgy jöttünk ki az öltözőből, ahogy kellett volna, végül tudtunk váltani, és megmutattuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat, és nem véletlenül állunk a tabella negyedik helyén.  

Nagy Ádám: – Két ellentétes félidőt láthattunk: az első enervált, lassú volt bármelyik részét is néztem a futballunknak. Már az elején hátrányba kerültünk, így muszáj volt változtatni személyekben és felfogásban is, miközben kifejeztem a nemtetszésemet a szünetben. Ez látszott is a második félidőben, hamar visszajöttünk a meccsbe, sőt akár előnybe is kerülhettünk volna. Azt nem mondom, hogy a győzelemre rászolgáltunk volna, viszont sokkal volt több ebben a mérkőzésben főleg a szünet utáni játékunk alapján.

További eredmények - Merkantil Bank Liga, NB II

Vasárnap

Nyíregyháza–Csákvár 2–1

BFC Siófok–Kozármisleny 0–3

Tiszakécske–BVSC 1–1

Budapest Honvéd–Gyirmót FC Győr 2–2

Haladás–Ajka 1–3

Soroksár–Kazincbarcika 3–1

Budafok–PMFC 2–0

Hétfő

ETO FC Győr–Vasas 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában