Női kosárlabda

2024.02.24. 07:35

NB I – Kötelező győzelem vár a címvédő Sopron Basketre a sereghajtó ellen – videó

A szerdai, parázs szekszárdi kupacsata után szombaton 18 órakor várhatóan nyugisabb mérkőzés előtt áll a címvédő Sopron Basket, mely a sereghajtó Ceglédet fogadja a Novomatic-arénában.

Kisalföld.hu

A bajnoki alapszakasz kemény összecsapásokat ígérő hajrája előtt kötelező feladat következik a zöld-sárgáknak. A Cegléd még nem szerzett győzelmet az idei szezonban. Nem valószínű, hogy ez a negatív sorozat éppen Gáspár Dávid együttese ellen szakad meg, de minden bizonnyal nyomás nélkül, bátran kosárlabdázik majd a ceglédi alakulat Sopronban.

A házigazda biztosan nem vesszi félvállról a találkozót és megtiszteli ellenfelét azzal, hogy komolyan felkészül ellenük. Az elmúlt heteket figyelembe véve kijelenthető: hogy jól halad a tavalyi bajnok az építkezés terén, így különösen fájdalmas, hogy a szekszárdi mérkőzés során részleges izomszakadást szenvedett a vádlijában Fegyverneky Zsófia, így a rutinos csapatkapitány várhatóan egy hónapig nem léphet pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában