Női kézilabda

2024.01.29. 09:32

Magyar Kupa – Kisvárdán keresztül vezet a Győri Audi ETO KC útja a négyes döntőbe

A Magyar Kupa V. fordulójában a Kisvárda ellen vívhatja ki a legjobb négybe kerülést a Győri Audi ETO KC csapata. A találkozó hétfőn 16 órakor kezdődik az Audi-arénában

Kisalföld.hu

Farkas Júlia bízik a győri továbbjutásban.

Fotó: gyorietokc.hu

A mérkőzést megelőzően Ulrik Kirkely és Farkas Júlia fogalmazta meg a célokat.

„Újabb fontos meccs vár ránk, ezúttal a Magyar Kupában. Pontosan tudjuk, milyen jelentőséggel bír a soron következő találkozó. Úgy gondolom, jól felkészültünk a Kisvárda csapatára. A legutóbbi bajnoki fordulóban a Dunaújváros ellen számos újdonságot kipróbáltunk, amely hasznunkra válhat a közeljövőben” – fogalmazott Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Tudjuk, hogy a Kisvárda elleni meccsen múlik a Magyar Kupa négyes döntőjébe kerülés. Idegenben nagy különbséggel győztünk ellenük a bajnoki meccsen, bízom benne, hogy ez a hazai közönség előtt is sikerül. A csapaton belüli hangulat nagyon jó, a januárt teljes erőbedobással kezdtük. Nagyon jó meccseket játszottunk idáig, remélem, ezt folytatni tudjuk a következőkben is” – mondta Farkas Júlia.

A Magyar Kupa lebonyolítása értelmében egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Az a csapat, amely nyer, bekerül a március 9–10-i négyes döntőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában