Karate itthon és külföldön

2023.11.01. 10:52

Ahány verseny, annyi győrladaméri dobogós helyezés

Az őszi versenyévadban a győrladaméri Nagy Sándor Dojo karate iskola versenyzői több versenyen is eredményesen szerepeltek.

Kisalföld.hu

A győrladaméri karatésok több hazai és nemzetközi versenyen is nagy sikerrel szerepeltek.

A győrszentiváni ashihara karate országos bajnokságon Bazsó Titanilla, Gombos Luca, Tengelics Márk, Szabó Anna és Pintér Máté 1., Nagy Hanna Mira 2., Nagy Benedek 3. lett.

A Répcelakon rendezett Rakurai-kupa országos kyokushin karatebajnokságon küzdelemben Nagy Benedek 1., Tengelics Léna 3., formagyakorlatban Tengelics Léna 2. helyen végzett.

A németországi Bavarian Open nemzetközi full-contact kyokushin karateversenyen Tengelics Márk, Szabó Anna és Nagy Hanna Mira a dobogó tetejére állt fel az eredményhirdetéskor, emellett a legtechnikásabb versenyzőnek járó  különdíjat Nagy Hanna Mira hozta haza.

A horvátországi Branko Bosnjak Memory Cup nemzetközi kyokushin karateversenyen első helyezést ért el Szabó Anna, Nagy Hanna Mira és Böcskey Emese.

A bukaresti 10. Challenge Cup nemzetközi kyokushin karateversenyen küzdelemben Szabó Anna 1., formagyakorlatban Böcskey Emese 3. lett.

A budapesti IBK Ludovika Kupa nemzetközi kyokushin karateversenyen küzdelemben Gombos Luca, Szabó Anna, Nagy Benedek és Tengelics Márk elsőként zárt, Böcskey Emese ezüstérmes lett. Utóbbi formagyakorlatban is 2. lett.

Nagykátán  a Magyar Full Kontakt Szövetség válogatott edzőtáborában Gombos Luca, Nagy Benedek, Tengelics Márk és Szabó Anna vett részt.

A következő verseny november 25-én a győri egyetemi csarnokban  a Dana-kupa nemzetközi kyokushin karate verseny lesz.

Felkészítő edző: Böcskey Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában