Női kézilabda

2023.09.05. 15:05

Nehéz mérkőzésre számít az Audi-ETO Mosonmagyaróváron – videó

Szerdán 18 órakor rendezik a mosonmagyaróvári UFM-arénában a Motherson-MKC–Audi-ETO találkozót, amit az M4 Sport élőben közvetít.

Kisalföld.hu

Ulrik Kirkely nehéz ellenfélnek tartja az MKC-t.

Fotó: Rákóczy Ádám

Az Audi-ETO női kézilabdacsapata győzelemmel kezdte az NB I-et. A zöld-fehérek a Békéscsabát verték 37–23-ra az első fordulóban. Most nehezebb összecsapásra számítanak a zöld-fehérek.

 

„Minden bizonnyal nagyon nehéz ellenfél vár ránk. A tavalyi szezonban láthattuk, mennyire szoros meccseket játszottak a mosonmagyaróváriak, tudjuk, milyen összecsapás előtt állunk. Nagy iramú, tempós találkozóra számítok, ezért okosan kell a védekező- és támadójátékunkat is alkalmaznunk. Szerintem az dönt majd, melyik fél tudja a saját játéka szerint alakítani a mérkőzést” – fejtette ki várakozásait Ulrik Kirkely, a győriek vezetőedzője.

„A Mosonmagyaróvár ellen játszani mindig speciális, hiszen ez a megyei derbi. Szerintem összeszokott csapat, már tavaly is nagyon szépen helyt álltak a magyar bajnokságban és az EHF-kupában is. Bízom benne, hogy jó formánkat mutatjuk az idegenbeli találkozón” – nyilatkozta Farkas Júlia, a győriek fiatal tehetsége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában